Reflexzonetherapie is een van de krachtigste, natuurlijke therapieën om de stress en spanning van het moderne leven te bestrijden. Het uitgangspunt van de therapie is dat de reflexzones die op de handen, voeten, oren en hoofd liggen, in verbinding staan met alle organen, botten en weefsels van het lichaam.

Door deze zones met speciale technieken te masseren, wordt het zelf herstellend vermogen gestimuleerd, worden blokkades opgeheven en wordt het lichaam weer in evenwicht gebracht.

Reflexzonetherapie werkt ondersteunend, ontspannend en preventief voor vele klachten. Een behandeling richt zich op de totale mens. Het is een goede methode voor iedereen die zoekt naar een aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor verschillende soorten reflexzone therapie behandelingen, zowel ter preventie of behandeling van een klacht, als ter ontspanning.

Behandelingen

Fertiliteitsreflexologie

Dit is een therapie die zowel bij de man als de vrouw de vruchtbaarheid kan optimaliseren. Hierdoor kan je de kans op een zwangerschap vergroten.

Oncoreflex & massage bij kanker

Deze therapie is ter ondersteuning tijdens en na je behandelingen, in alle fases die je doorgaat – ook als je nét de diagnose hebt gehad. Het kan je ontspanning bieden die je helpt beter om te gaan met stress en emoties. Ook verlicht het pijn en bijwerkingen van je behandelingen. Daarnaast bied ik massages bij kanker aan via Stichting voor jou.

Stervens- en rouwbegeleiding

Reflexzonetherapie kan in de laatste palliatieve fase van iemands leven een bron van rust en acceptatie bieden. Een massage geeft een gevoel van vertrouwen, veiligheid en begrip.

Ook helpt reflexzonetherapie je de pijn die ervaart in het rouwproces toe te staan. Bij een massage gaat het om jou en je rouwproces.

Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie is erop gericht je gezondheid tijdens je zwangerschap te optimaliseren. Het is een goede voorbereiding op je bevalling en helpt je de klachten te verlichten die je ervaart tijdens je zwangerschap. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Zenuwreflexologie

Het zenuwstelsel speelt een belangrijke rol bij veel pijnklachten en functiestoornissen. Via zenuwdrukpunten op de voeten gaat zenuwreflexologie direct op de pijn in. Doordat zenuwreflexologie de pijn opspoort en daar op inwerkt, brengt de behandeling meteen een reactie in het zenuwstelsel teweeg. De reactie bepaalt het vervolg van de behandeling.

.. en nog veel meer

Deze behandelingen zijn maar een greep uit de mogelijkheden. Ik zal altijd op basis van jouw situatie, met jou, kiezen voor de (combinatie van) geschikte therapie(ën). Maak een afspraak om te bespreken wat bij jou past.

Praktijkadres

Rozemarijn 64
5091 DJ Oostelbeers

Tel 06 – 20 25 72 14

Mail reflex@tinidebresser.nl

KVK 17250315

BTW NL001199794B64

Je vindt me ook op Facebook

 

Privacy praktijk