Manuele neurotherapie en zenuwreflexologie

 
Heb je acute of chronische pijn? Rug- of nekklachten? Of weet je niet waar je pijn vandaan komt? Overprikkelde zenuwen kunnen een oorzaak van veel klachten zijn. Zenuwreflexologie en Manuele neurotherapie pakken de pijn aan vanuit de zenuwbanen.
 
Opsporen van pijn

Bij veel pijnklachten gaan functiestoornissen in het bewegingsstelsel en organen vaak samen. Het aanhouden van pijn op een bepaalde plaats in het lichaam kan gevolgen hebben voor het functioneren van andere delen van het lichaam. Maar andersom kan ook het verminderd functioneren van een orgaan elders in het lichaam pijn veroorzaken.
 
Zenuwreflexologie

Het zenuwstelsel speelt een belangrijke rol bij veel pijnklachten en functiestoornissen. Via zenuwdrukpunten op de voeten gaat zenuwreflexologie direct op de pijn in. Doordat zenuwreflexologie de pijn opspoort en daar op inwerkt, brengt de behandeling meteen een reactie in het zenuwstelsel teweeg. De reactie bepaalt het vervolg van de behandeling.
 
Manuele neurotherapie

Manuele neurotherapie spoort de oorsprong van de pijn op en behandelt via de zenuwbanen op het lichaam. Hiermee oefent de therapie invloed uit op het hele zenuwstelsel. Manuele neurotherapie combineert zenuwreflexologie met specifieke technieken op het lichaam. Het behandelt daar waar de pijn vandaan komt.

 

Wil je meer weten over de behandelingen of wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me dan gerust.